Welkom bij kindertheater Petatje, een plek vol plezier en verbazing voor  kinderen, leerkrachten en  ouders uit kleuter - en basisonderwijs. Stap binnen in een magische wereld en geniet van betoverende en interactieve theatervoorstellingen die jonge geesten inspireren en verhalen tot leven brengen.

Op zoek naar kindertheater met een pedagogische knipoog, een onvergetelijk avontuur of betoverende voorstelling? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!


Maak kennis met onze voorstellingen vol kleurrijke decors, levendige figuren en fantasierijke verhalen. Kinderen kunnen genieten van muzikale en interactieve voorstellingen rond thema's zoals gevoelens (Badbeestenbang), muziek (Beestige Muziek), milieu (gEDOnder) en anders zijn (Wat Anders).


Duik mee in onze magische wereld van verbeelding en ontdek wat Theater Petatje te bieden heeft voor uw school, kleuterklas of cultureel centrum! 


Met onze 4 voorstellingen reizen wij heel Vlaanderen en Brussel rond om kinderen een leuke, leerrijke en boeiende theaterervaring te bezorgen.                                                           

Badbeestenbang, een voorstellinge voor kleuters en eerste graad rond gevoelens

Badbeestenbang

In Beestige Muziek brengt kindertheater Petatje op een speelse manier een aantal muzikale begrippen aan.

Beestige Muziek

gEDOnder. Brandend actuele voorstelling rond milieu en milieu-educatie.

gEDOnder

In Wat Anders, speelt kindertheater Petatje met begrippen en anders zijn.

Wat Anders